Sophia vs Sophia

Sophia vs Sophia

23.6.14

To know us better


themos_makis_mpaniera_300684002O Μάκης Τριανταφυλλόπουλος σπούδασε στην Ιταλία και παρακολουθεί από κοντά τα ιταλικά πολιτικά δρώμενα. Είναι γνώστης των σκανδάλων του Μπερλουσκόνι με τα περίφημα πάρτι “μπούγκα-μπούγκα” και την εκπόρνευση ανηλίκων κοριτσιών. Επίσης, γνωρίζει και το σκάνδαλο του πλανητάρχη Μπιλ Κλίντον με τη Μόνικα Λεβίνσκι. Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν και γυμνές φωτογραφίες της καγκελαρίου Μερκέλ. Αλλά, ας μην πάμε τόσα μακριά. Σ’ αυτή τη χώρα ζήσαμε και το ερωτικό σκάνδαλο του Ανδρέα Παπανδρέου με τη Δήμητρα Λιάνη.

Ένας πολιτικός είναι ταυτόχρονα άνθρωπος, που σημαίνει πως διαθέτει προσωπική σεξουαλική ζωή, απιστεί, ξαναπαντρεύεται, συμμετέχει σε όργια. Κατά καιρούς έχουν ακουστεί διάφορα σκάνδαλα πολιτικών για τη διπλή ζωή τους, καθώς παντρεύονται προσχηματικά για να είναι αρεστοί στην κοινωνία, παρά να είναι ευτυχισμένοι με την  σεξουαλική τους ζωή ή επιλογή.

Καλώς ή κακώς ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας και το διαδικτυακό σεξ ή αλλιώς cyber sex είναι φαινόμενο των καιρών μας. Σαφώς, ένας σεξολόγος  μπορεί να μας δώσει περισσότερο πληροφορίες επί του θέματος. Άλλοι πειραματίζονται, άλλοι είναι περίεργοι, άλλοι πιστεύουν πως δεν απιστούν στη μονογαμική τους σχέση.

Ο δημοσιογράφος παρέλαβε υλικό από κάποιους φοιτητές με πολιτικό της αριστεράς που συμμετείχε σε cyber sex με χρήση web κάμερας. Προκλήθηκε τόσο ντόρος πραγματικά χωρίς λόγο. Προσωπικά διατηρώ τις επιφυλάξεις όχι προς το βίντεο, αλλά προς τις αντιδράσεις των φοιτητών. Είναι γνωστό πως οι νέοι χαρακτηρίζονται από μία δόση υπερβολής. Επίσης, να υπενθυμίσω πως ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μας γνώρισε μέσω της εκπομπής του την Στέλλα Μπεζαντάκου, όπου όλοι αργότερα μάθαμε τη στάση και τη συμπεριφορά της. Δεν έχω καμία διάθεση να κατακρίνω την κοπέλα. Ο καθένας διαθέτει όπως επιθυμεί το σώμα του. Δεν επιθυμώ να υπενθυμίσω τις υποθέσεις διαπόμπευσης του Μιχάλη Ασλάνη και του Στέφανου Κορκολή.

Μέσω της ιστοσελίδας zougla.gr o δημοσιογράφος προσπαθεί να μας πείσει πως ένας πολιτικός αποτελεί πρότυπο για την κοινωνία και διαπλάθει ήθη.

Ίσως τα “πρότυπα” του δημοσιογράφου είναι ο brυtal Κασιδιάρης με την πρώην Μις Τουρισμός που δημοσίευσε στο site του με το θώπευμα στα οπίσθια της καλλονής. Ίσως τα “πρότυπα” και τα “ήθη” του δημοσιογράφου είναι η αναπαραγωγή του επίμαχης είδησης από άλλους δημοσιογράφους που φανερά στηρίζουν τη Χρυσή Αυγή είτε μέσω έμμισθων διαφημίσεων είτε αναρτήσεων υπέρ του φασιστικού και νεοναζιστικού κόμματος. Ο δημοσιογράφος έδωσε τροφή στον Κασιδιάρη να χλευάσει και να ειρωνευτεί τον πολιτικό του αντίπαλο εξαιτίας μιας ιδιαίτερης προσωπικής στιγμής, ίσως και μοναδικής, δεν το γνωρίζουμε, αντί πολιτικών σοβαρών επιχειρημάτων, συμπεριφορά που χαρακτηρίζεται καθαρά χυδαία. Ο Στέφανος Χίος δεν έχασε ευκαιρία.

Ξαφνικά ο δημοσιογράφος ξέχασε τη διαφήμιση με τον πρώην συνεργάτη του Θέμο Αναστασιάδη στην μπανιέρα. Μια διαφήμιση που έπαιζε σ΄όλα τα κανάλια και θα έπρεπε να δώσεις εξηγήσεις στο οποιοδήποτε παιδί για τη συγκεκριμένη σκηνή. Τότε ο δημοσιογράφος δεν ήταν πουριτανός, αλλά προχωρημένος. Προφανώς μεγαλώνοντας φόρεσε τον μανδύα της ντροπής και του σεμνότυφου.

Εγκλήματα θεωρούνται ο βιασμός, η παιδική πορνογραφία, η παιδεραστία και η εκπόρνευση ανηλίκων.

Ένας πολιτικός κρίνεται για τα έργα του κι όχι για τη σεξουαλική του ζωή. Αλίμονο, αν στα κόμματα ζητούν στοιχεία από στελέχη με τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις, το ερωτικό τους παρελθόν, ποια στάση του Κάμα Σούτρα επιλέγουν. Αλίμονο, αν οι προσωπάρχες στις εταιρείες φέρονταν ανάλογα.

Κλείνοντας, αν δεν κάνω λάθος το govastileto.gr ανήκει στη σύζυγο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, την Κίμ Κίλιαν. Μέσω αναζήτησης βρήκα ένα ενδιαφέρον άρθρο με τον τίτλο “Ανανέωσε τη σεξουαλική σου ζωή” με αναφορά στο cyber sex. Απλά, η υποκρισία έχει κι όρια. Το συγκεκριμένο θέμα μπορεί να συμβεί και στις καλύτερες οικογένειες, είτε είναι δεξιά, είτε κεντρώα, είτε αριστερή.

Οι συνάδελφοί σου σε χαρακτήρισαν δημοσιογράφο της “κλειδαρότρυπας”. Γιατί με τέτοια θέματα καταπιάνονται μόνο σκανδαλοθηρικά περιοδικά. Η ΕΣΗΕΑ προχώρησε σε ειδική ανακοίνωση. Τόσος ο δημοσιογραφικός κλάδος όσο και η πλειοψηφία βρίσκονται απέναντί σου.
 
 
Y.Γ.: To διαδίκτυο μου δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιώ ψευδώνυμο. Η αφεντιά μου προτιμά περισσότερο την ψευδωνυμία προκειμένου να προφυλαχτώ από διάφορα φασιστοειδή εκτρώματα, καθώς δεν έμαθα πολεμικές τέχνες. Μιας και γνωριστήκαμε, παρακολουθώντας τακτικά τις ειδήσεις, είμαι σε θέση να γνωρίζω πότε ανεβαίνουν και πότε κατεβαίνουν κατά καιρούς διάφορα δημοσιεύματα.