Sophia vs Sophia

Sophia vs Sophia

18.2.13

Η Τουρκία ετοιμάζει πλωτό νοσοκομείο για τα νησιά του ΑιγαίουkassosΘα καλύπτει τα Αρκιούς, Αγαθονήσι, Καστελόριζο, Νίσυρο, Κάσο, Τήλο, Χάλκη.

Τη ναυπήγηση ενός πλοίου-νοσοκομείου που θα παρέχει υπηρεσίες υγείας στα νησιά του Αιγαίου ετοιμάζει η Τουρκία, όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ), Γιώργος Πατούλης.

«Κατασκευάστηκε, και σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, ήδη δρομολογήθηκε η ναυπήγηση τουρκικού πλοίου-νοσοκομείου, που θα παρέχει υπηρεσίες υγείας στα νησιά του Αιγαίου, όχι μόνο στα δυο-τρία τουρκικά (Τένεδος, Ίμβρος) αλλά και στους χιλιάδες κατοίκους των ελληνικών νησιών του Αιγαίου» αναφέρει ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Η ανάπτυξη άργησε μια μέρα


129808_2357Καθημερινά ακούμε για την ανάπτυξη κι ανάπτυξη δεν βλέπουμε. Ταξίδια, διεθνείς συναντήσεις επενδυτικού χαρακτήρα, προσπάθειες συντελούνται στο όνομα της ανάπτυξης.

Ποιος θα επενδύσει σε μια χώρα που συχνά τακτά αλλάζει το φορολογικό της σύστημα, όταν η κάθε κυβέρνηση δεν έχει τα απαιτούμενα προϋπολογισμένα έσοδα στο ταμείο της; Επιχειρήσεις κολοσσοί μετέφεραν την έδρα τους στο εξωτερικό.