Εισαγωγές γάλακτος από Γερμανία, Ισπανία,Γαλλία, Ιταλία, Ολλανδία. Πράκτορες – μεσάζοντες κανονίζουν φορτώσεις από οργανωμένες μονάδες συγκέντρωσης γάλακτος. Μπορείτε να υπολογίσετε από τα παραπάνω πόσο φρέσκο μπορεί να είναι ένα εισαγόμενο γάλα. Μάλιστα, σε περιπτώσεις ακατάλληλης πρώτης ύλης, αλλοιωμένου προϊόντος, δηλαδή αβαρίας, υπάρχουν σε κάθε βυτιοφόρο καταγραφικό θερμοκρασίας και ο ταχογράφος με τις ώρες του ταξιδιού.
Sophia vs Sophia















23.3.14
To γάλα μου το πίνω, σταγόνα δεν αφήνω
Εισαγωγές γάλακτος από Γερμανία, Ισπανία,Γαλλία, Ιταλία, Ολλανδία. Πράκτορες – μεσάζοντες κανονίζουν φορτώσεις από οργανωμένες μονάδες συγκέντρωσης γάλακτος. Μπορείτε να υπολογίσετε από τα παραπάνω πόσο φρέσκο μπορεί να είναι ένα εισαγόμενο γάλα. Μάλιστα, σε περιπτώσεις ακατάλληλης πρώτης ύλης, αλλοιωμένου προϊόντος, δηλαδή αβαρίας, υπάρχουν σε κάθε βυτιοφόρο καταγραφικό θερμοκρασίας και ο ταχογράφος με τις ώρες του ταξιδιού.
Εγγραφή σε:
Αναρτήσεις
(
Atom
)