Sophia vs Sophia

Sophia vs Sophia

14.10.13

Άκρως οικογενειακόν


aftoktoniaΈχουμε διαβάσει στο παρελθόν για τα απίστευτα ποσά και τις “άγνωστες” δραστηριότητες των ΜΚΟ, με χρήματα που μοίρασαν αφειδώς τα υπουργεία Εξωτερικών, Πολιτισμού και Υγείας, το γνωστό πλουσιοπάροχο πάρτι στις ΜΚΟ.

Οι αυτοκτονίες στη χώρα μας λαμβάνουν επιδημικές διαστάσεις. Καθημερινά αναρτούνται στο διαδίκτυο αυτοκτονίες συμπολιτών μας που σοκάρουν, ενώ στην τηλεόραση το θέμα αποσιωπάται, θεωρείται εκουσίως ταμπού.

Μια γνωστή ΜΚΟ για τις αυτοκτονίες είναι η ΚΛΙΜΑΚΑ. Υπήρξε πρόσφατο δημοσίευμα στα Παραπολιτικά για την οικογενειακή επιχείρηση της ΜΚΟ ΚΛΙΜΑΚΑ. Ο Νικήτας Κακλαμάνης το 2012 καταλόγισε ευθύνες στον υπουργό Εργασίας και το δήμαρχο Αθηναίων. “Απολογισμός για το 2011 –για το 2012 δεν έχουν βγει στοιχεία- από το Υπουργείο Υγείας: Για τις δράσεις που έχει με οικοτροφεία, πήρε 4.479.000 ευρώ. Ταυτόχρονα, ζήτησα να δω ποιοι απαρτίζουν και ποιοι δουλεύουν στην ΜΚΟ ΚΛΙΜΑΚΑ: Κατσαδώρος Κυριάκος μισθοδοσία 80.000 ευρώ το χρόνο. Κατσαδώρου Δομινίκη, υπάλληλος γραφείου μισθοδοσία 8.500 ευρώ. Κατσαδώρου Ευαγγελία, στο οικοτροφείο «Κυβέλη», μισθοδοσία 14.000 ευρώ. Κατσαδώρου Αλεξάνδρα, υπάλληλος γραφείου μισθοδοσία 18.000 ευρώ. Ξανά η Κατσαδώρου Ευαγγελία, ιατρός, σε άλλο οικοτροφείο μισθοδοσία άλλες 14.000 ευρώ. Με συγχωρείτε, αυτό λέγεται «Μη Κυβερνητική Οργάνωση» ή μία επικερδής οικογενειακή επιχείρηση;”

Στην ιστοσελίδα nonpapernews έχει αναρτηθεί ο σχετικός διάλογος του Νικήτα Κακλαμάνη.