Sophia vs Sophia

Sophia vs Sophia

8.9.13

Well done, Όλγα!


olgaΑύξηση αφίξεων 10,5% τον Αύγουστο 2013, σε σχέση με τον Αύγουστο του 2012 και συνολική αύξηση αφίξεων οκταμήνου 2013 στο 9,9%.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ, Ανδρέας Ανδρεάδης τόνισε πως η εικόνα των αεροπορικών αφίξεων στο οκτάμηνο είναι ιδιαίτερα θετική.

Αν συνδυασθεί μάλιστα και με την εικόνα των αφίξεων με άλλα μέσα (οδικών- θαλάσσιων), που δείχνει ακόμη καλύτερη, είναι σχεδόν βέβαιο ότι μιλάμε για νέο έτος ρεκόρ 17,5 εκατ. διεθνών αφίξεων, αλλά και 11,5 δισ. ευρώ άμεσων εσόδων.

_EpidoseisEllinikouTourismou&Antagoniston_basikaMegethi (3)
"Ο ελληνικός τουρισμός διανύει μια εξαιρετικά θετική χρονιά. Τόσο στις αφίξεις, όσο και στα έσοδα. Οι προσπάθειες μας πιάνουν τόπο. Πετύχαμε τους στόχους μας. Κερδίσαμε το στοίχημα. Η πολιτική μας δικαιώθηκε" τόνισε η υπουργός Τουρισμού στη ΔΕΘ και πρόσθεσε: "Αυτή η επιτυχία μας οδηγεί να συνεχίσουμε την εθνική στρατηγική για τον τουρισμό".

Αυτή την περίοδο, σημείωσε η κ. Κεφαλογιάννη, "εργαζόμαστε για να μεγιστοποιήσουμε τα οφέλη από την επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν. Τα μηνύματα που έχουμε είναι και αυτά θετικά. Αυτό σημαίνει επιπλέον έσοδα για την ελληνική οικονομία, αύξηση του ΑΕΠ, νέες θέσεις εργασίας. Δεν επαναπαυόμαστε. Ξεκινάμε τη νέα πορεία, με στόχο να εδραιώσουμε τον ελληνικό τουρισμό στο παγκόσμιο τουριστικό χάρτη. Το 2014 μπορεί να είναι μια ακόμα καλύτερη χρόνια. Θα τα καταφέρουμε".

Well done, Όλγα! Θερμή παράκληση: “Εξακολουθείς να παίζεις με τα νεύρα του ελληνικού λαού. Δεν σου είπε κανείς πως φέτος 7 στους 10 έλληνες δεν πήγαν διακοπές; Ποιος ο λόγος να τoυς το θυμίζεις συνεχώς με το σποτάκι της τόνωσης της τουριστικής συνείδησης που προβάλλεται μέχρι και σήμερα;”

Well done, Όλγα! “Πετάμε στον τουρισμό με αυτόματα πιλότο. Για φαντάσου να υπήρχε και μακροπρόθεσμο εθνικό στρατηγικό πρόγραμμα τουρισμού.”