Sophia vs Sophia

Sophia vs Sophia

9.12.12

Τηλεμαραθώνιος Αγάπης της Unicef



unicefΠερισσότερα από 439.000 παιδιά στην Ελλάδα ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, σύμφωνα με τα στοιχεία της Unicef τα οποία δημοσίευσε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Επισιτισμού.

Η Unicef διοργανώνει τηλεμαραθώνιο αγάπης για τον εμβολιασμό των παιδιών στην Ελλάδα και τον κόσμο τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου.


Η εκπομπή θα ξεκινήσει από τις 5:00 το απόγευμα και θα διαρκέσει έως και τις πρώτες πρωινές ώρες στα Στούντιο, της ΕΤ-1 και την παρουσίαση θα κάνουν ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, η Μάριον Μιχελιδάκη, ο Χρήστος Φερεντίνος, η Μαριλένα Κατσίμη, η Κάρμεν Ρουγγέρη, ο Γιώργος Κουβαράς, η Λίνα Κλείτου, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Κατερίνα Καραβάτου, ο Ηλίας Μαμαλάκης , ο Κώστας Αρβανίτης, η Χαρά Κεφαλά, ο Κώστας Φραγκολιάς, η Δώρα Αναγνωστοπούλου, ο Μιχάλης Μαρίνος, η Λιλιάνα Αβρουσίν.

Θα πραγματοποιηθούν απευθείας συνδέσεις με όλα τα κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας, τόσο στα δελτία ειδήσεων όσο και στις ζωντανές εκπομπές, σύνδεση με όλους τους ραδιοφωνικούς κρατικούς και ιδιωτικούς σταθμούς της Αθήνας αλλά και των μεγάλων επαρχιακών πόλεων.

Συνδέσεις θα γίνουν επίσης με τον Δήμο Αγίας Βαρβάρας όπου θα πραγματοποιείται εμβολιασμός παιδιών και με το Golden Hall όπου γνωστοί καλλιτέχνες από το χώρο της μουσικής θα προσφέρουν αυτόγραφα έναντι ενός ευρώ για τον κουμπαρά της UNICEF. Πολλοί επώνυμοι από το χώρο του θεάτρου, της μουσικής, της δημοσιογραφίας, του πνεύματος και της τέχνης αλλά και οι Ολυμπιονίκες της Παραολυμπιάδας 2012 θα στηρίξουν με την παρουσία τους την εκπομπή, όπως και δεκάδες σχολεία της Αθήνας και της Επαρχίας.

Στο μουσικό μέρος του τηλεμαραθωνίου θα είναι: o Nίκος Τουλιάτος με τα κρουστά, η Ρίτα Αντωνοπούλου, η Δέσποινα Ολυμπίου, ο Γιάννης Μηλιώκας, η Μαριέττα Φαφούτη, ο Κώστας Λειβαδάς, ο Μάνος Πυροβολάκης, ο Δημήτρης Κότσικας, η Ζωή Τηγανούρια, οι Ονιράμα, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Μιχάλης Μαρίνος και η Χαρά Κεφαλά, ο Γιώργος Μεράντζας , ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και η Σοφία Παπάζογλου. Κατά τη διάρκεια του τηλεμαραθωνίου θα γίνει δημοπρασία για μία μεταξοτυπία του Μυταρά και για μία μπλούζα της Μπαρτσελόνα με τις υπογραφές των παικτών της.