Sophia vs Sophia

Sophia vs Sophia

18.1.14

Σε λένε Αλέξη, με λένε Σοφία


alexis_tsiprasΣε λένε Αλέξη, με λένε Σοφία. Σε παρακολουθώ όλο αυτό τον καιρό Αλέξη. Οι αντίπαλοί σου σε παρομοιάζουν με τον Ανδρέα Παπανδρέου. Λυπάμαι, αλλά δεν έχεις το χάρισμα του λαοπλάνου Ανδρέα. Στηρίχθηκε σε συνθήματα του ΚΚΕ κι “άλλαξε” την ιστορία. Άλλες εποχές τότε, άλλες εποχές σήμερα. Θα σε συμβούλευα πως το ζιβάγκο είναι ντεμοντέ.

Ας έρθουμε όμως στο προκείμενο. Είμαι ενοχλημένη από τη γενικότερη συμπεριφορά σου ως προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κι ως αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στάθηκε δίπλα στους κατοίκους της Χαλκιδικής κι αναφέρομαι στην εξόρυξη χρυσού στις Σκουριές από την El Dorado Gold. Bουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν επενδύσει στην Black Rock. H Βlack Rock είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος της El Dorado Gold. Από μένα το μαθαίνεις Aλέξη; Είναι ηθικό να έχεις λοιπόν να έχεις βουλευτές με τέτοια χαρτοφυλάκια; Γιατί δεν τους διαγράφεις; Yποτιμάς τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού. Το βίντεο με τη ρύπανση στο ρέμα Καρατζά το είδες; Δεν προβάλλεται από τα εγχώρια ΜΜΕ.





Ας περάσουμε στο επόμενο θέμα. Το ίδρυμα ΙΝΕΤ του Σόρος ήταν ο χορηγός εκδήλωσης στο Κουλούμπια που ήσουν κεντρικός ομιλητής, Αλέξη. Δεν γνωρίζεις ποιος είναι ο Σόρος και πρέπει να το μάθεις κι αυτό από εμένα; Παίζει σ’ όλα τα στρατόπεδα προς πληροφόρησή σου. Ενδεικτικά να σου αναφέρω πως είναι μικρομέτοχος του κολοσσού TEWA. Αλλά, ας επιστρέψουμε στα δικά μας. Η κυβέρνηση διατυμπανίζει το περίφημο success story. Όμως, η χώρα εξευτελίστηκε από τη δωρεά του. Προσέφερε το πόσο των 700.000 ευρώ για πετρέλαιο στα σχολεία. Ο Σόρος συνεχίζει τις πρωτοβουλίες και τις δωρεές του, δημιουργεί σπίτια αλληλεγγύης για τους μετανάστες. Αν δεν κάνω λάθος είστε το κόμμα της αντιπολίτευσης. Γιατί δεν ασκείται κριτική στην κυβέρνηση και αποδέχεστε κι εσείς τις δωρεές του Σόρος; Θα μπορούσατε και με απλά δελτία τύπου να τα καταγγείλετε.

Αλέξη, στην πιάτσα κυκλοφορεί πως είσαι το αριστερό άλλοθι του καπιταλισμού. Βιώνουμε τις συνέπειες του καπιταλισμού και του άκρατου νεοφιλελευθερισμού.

Αυτά για αρχή, θα τα ξαναπούμε.



 
Υ.Γ.1: Να μην διαβάσω ξανά δημοσίευση για απλήρωτους εργαζομένους στα δικά σας μέσα ενημέρωσης.

Υ.Γ.2: Λίγο πιο κάτω από τα γραφεία σας στην Κουμουνδούρου κοιμούνται άστεγοι και χρήστες ναρκωτικών ουσιών, αν δεν το γνωρίζεις.